2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Párbaj - a hét csörtéje

Párbaj: Vajon Jakab Péter lemondása után ki lesz az utolsó a Jobbikban, aki majd lekapcsolja a villanyt?

Rassziszták-e a magyar fociszurkoló gyerekek? Jakab Péter lemondott a Jobbik elnökségéről, frakcióvezetőként meddig marad a tisztségében? Szabó Tímeának felfüggesztették a mentelmi jogát, Hadházy Ákos fizetésre kért pénzt az emberektől, Brüsszelnek pedig nem tetszik a benzin hatósági ára. Ezek voltak a hét csörtéjének főbb témái.

  • Párbaj: Vajon Jakab Péter lemondása után ki lesz az utolsó a Jobbikban, aki majd lekapcsolja  a villanyt?

Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!