2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság bolond körei

Következik:

Híradó 12:00

Panaszkönyv

Társasház – közös ház, vagy egyéni bukta?

A mai Panaszkönyvet egy tipikusan olyan esettel kezdjük, amiről mindenki azt gondolja, hogy vele ez soha nem történhet meg. De higgyék el, bárki életében adódhat olyan helyzet, amikor inkább hiszünk a társunknak, mint a saját megérzésünknek - általában ilyenkor követjük el a legnagyobb baklövést. Pontosan ezt tette következő történetünk főszereplője is, aki így egy több lakásos társasházat bukott el.

  • Társasház – közös ház, vagy egyéni bukta?

Életveszély – a sofőrök negyven százaléka szokott vezetés közben mobilozni. Tényleg létezik olyan üzenet, ami nem várhat?

Van olyan üzenet, ami fontosabb a testi épségünknél vagy az életünknél? A statisztikák szerint sajnos igen: csak az Egyesült Államokban évente mintegy félmillió ember sérül vagy hal meg a vezetés közbeni mobilhasználat miatt. Talán kevesen tudják, de ha menet közben a volán mögött SMS-ezünk vagy csetelünk, hatszor nagyobb esélyünk van a balesetre, mint ha ittasan ülnénk autóba. A vezetés közbeni mobilhasználat visszaszorításáért indított kampányt az ORFK is.

Átverés – Ismert márka, nagy internetes leárazás. Nem minden eredeti ami úgy néz ki, avagy egy harmincezer forintos kínai széldzseki története.

Egyre többen és egyre többet vásárolunk az interneten, és ez teljesen érthető is. Kényelmes, gyors, általában házhoz hozzák a kiválasztott terméket, és még vissza is küldhetjük ha nem tetszik. Persze csak akkor, ha van hova. Mert ha óvatlanok voltunk, akkor ugrik a pénz, és megtarthatjuk a silány árut.

Szomszédok- Közös gépkocsifelhajtónak túros a háta? Az igazság és a jog érvényesítésének rögös útja.

Biztosan sokan jártak már úgy, hogy a szomszédjuk, vagy annak vendégei rendszeresen elfoglalták a közös gépkocsifelhajtót. Mit lehet tenni ilyen esetben? És mi van akkor, ha a helyzet egyre csak romlik, miközben akár békés, akár hivatalos megegyezés is születhetne? Mint azt hamarosan látni fogják, jogot sem könnyű szolgáltatni ilyen esetben, nemhogy igazságot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!