2020. augusztus 13.,
csütörtök, Ipoly napja

Panaszkönyv: Mindent a dinnyéről

Hír TV

2019. augusztus 31., szombat 21:00

A műsor első harmadában egy házaspár autóvásárlása során kialakult problémákról esik szó. Biztosan sokunkkal előfordult már, hogy nem újonnan vásároltunk egy terméket. A szakértők elmondják mikre érdemes figyelni még a vásárlás megkezdése előtt és hogyan javasolt orvosolni az esetlegesen kialakult problémákat.

Szakszervezeti üdülő, borzasztó körülmények, csalódott pihenni vágyók. Egy önvédelemmel foglalkozó egyesület szerette volna kellemesen elölteni a pihenésre szánt idejét. A nyaralás azonban hamar nem várt fordulatot vett. A szállásközvetítőn fellelt hely végül meg sem közelítette az ígért körülményeket. Mi a teendő, ha kiválasztott szállásunk színvonalon aluli? A műsor középső része erre adja a választ. 

Végezetül a nyár egyik legkedveltebb gyümölcse, a dinnye került terítékre. Sokan nem tudják vagy rosszul gondolják ugyanis, milyen növényvédő és egyéb szerekkel kezelhető a dinnye megfelelően, illetve ezzel kapcsolatban milyen szabályok mérvadóak. Fény derül minderre, néhány kevésbé ismert dinnyefajtára, valamint a dinnye és a tök kapcsolatára.

Hír TV