2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Így készültek a nyitásra, erre számítanak a vendéglátósok

Nyitnak a teraszos vendéglők! Ki, mit vár az enyhítéstől? Hogyan tudják majd betartani és betartattni a szabályokat a fogyasztókkal? Ezen a héten rendhagyó forgatáson vett részt gasztronómiai szakértőnk, Csíki Sándor. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a tervezett terasznyitás előtti napokban, milyen kép fogad bennünket a fővárosban.

Sokan attól tartanak, hogy a budapestiek a jó idő beköszöntével hétvégenként inkább vidékre utaznak, ezzel együtt pedig a munkaerő is elvándorol.

Csíki Sándor azt mondja, csakúgy, mint a boltokban óhatatlan lesz, hogy drágulással kell számolni az éttermekben is és ez nem azét fog nőni, mert most akarják behozni a vendéglátósok az elmaradt nyereségeket. Az ok, hogy jócskán megugrottak a beszerzési árak.

Drágul az élet, de az nagy kérdés, hogyan alakul a vendéglátóhelyek forgalma, amihez elsőként a terasznyitás ad löketet.

További témáink:

Legelőt vett erdő lett belőle

Egy vitatható adásvétel és az új tulajdonosra váró nem vár kötelezettségek. Egy legelővásárlás keserves tanulságai a Panaszkönyvben.

Reménytelenül

Reménytelen ügyek, reménykeltő ígéretek és ismét nagyot csalódó ügyfelek. Pénzük helyett csak újabb csalódást kaptak. Átverés vagy sem a társaság, amely a kilátástalan ügyekkel szemben ígér harcot?

Teljes adás:

 

További epizódok

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

A Panaszkönyv szigorú szakértői megkóstolták a boltokban kapható Irsai Olivér borokat és tesztelték a fröccsöket. 2021. július 10.

Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

120 ezer forintot követel a szolgáltató attól a leányvári férfitól, aki jelezte, hogy áll a villanyórája. Többek között erről is szó volt a Panaszkönyvben. 2021. július 03.

Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Mit tanácsolnak a bőrgyógyászok, és mit talál a krémekben a vegyianyag szakértő? 2021. június 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!