2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Így készültek a nyitásra, erre számítanak a vendéglátósok

Nyitnak a teraszos vendéglők! Ki, mit vár az enyhítéstől? Hogyan tudják majd betartani és betartattni a szabályokat a fogyasztókkal? Ezen a héten rendhagyó forgatáson vett részt gasztronómiai szakértőnk, Csíki Sándor. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a tervezett terasznyitás előtti napokban, milyen kép fogad bennünket a fővárosban.

  • Panaszkönyv: Így készültek a nyitásra, erre számítanak a vendéglátósok

Sokan attól tartanak, hogy a budapestiek a jó idő beköszöntével hétvégenként inkább vidékre utaznak, ezzel együtt pedig a munkaerő is elvándorol.

Csíki Sándor azt mondja, csakúgy, mint a boltokban óhatatlan lesz, hogy drágulással kell számolni az éttermekben is és ez nem azét fog nőni, mert most akarják behozni a vendéglátósok az elmaradt nyereségeket. Az ok, hogy jócskán megugrottak a beszerzési árak.

Drágul az élet, de az nagy kérdés, hogyan alakul a vendéglátóhelyek forgalma, amihez elsőként a terasznyitás ad löketet.

További témáink:

Legelőt vett erdő lett belőle

Egy vitatható adásvétel és az új tulajdonosra váró nem vár kötelezettségek. Egy legelővásárlás keserves tanulságai a Panaszkönyvben.

Reménytelenül

Reménytelen ügyek, reménykeltő ígéretek és ismét nagyot csalódó ügyfelek. Pénzük helyett csak újabb csalódást kaptak. Átverés vagy sem a társaság, amely a kilátástalan ügyekkel szemben ígér harcot?

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!