2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Csodaszerek és fogyasztótabletták - hatások és mellékhatások!

Január utolsó Panaszkönyvében kerestük a megoldást arra a problémára, ami a maszk és a szemüveg együttes viselésekor jelentkezik, a párásodásra. Emellett szó esett az időről-időre felbukkanó csodaszerekről, amelyek mozgás és mellékhatások nélkül ígérnek fogyást és egészséget, végül megmutattuk mivel jár, ha a gyerekünk cukorbeteg.

  • Panaszkönyv: Csodaszerek és fogyasztótabletták - hatások és mellékhatások!

 

Fogyás

Szabadulás az extra kilóktól gyorsan és könnyedén: csodaszerek, fogyasztótabletták - hatások és mellékhatások. Miért ne rendeljünk meg ilyen készítményeket és miért ne dőljünk be a jól hangzó hirdetéseknek? Válaszok a Panaszkönyvben

Találmány

Párásódó szemüvegek avagy a maszkviselés árnyoldalai: törölgetjük és közben mérgelődünk, hogy nem látunk semmit. Panaszkönyvben a párátlanítókendők, folyadékok és találmányok a lecsapódás ellen.

Diabétesz

Cukorbeteg gyerekek, mindennapok és kihívások: Szigorú étrend, különleges elbánás – megértés és megkülönböztetés. Milyen nehézségekkel jár ez együtt, részletek a Panaszkönyvben.

Teljes adás: 

Előző Panaszkönyvből részlet: 

A Panaszkönyv buktatta le a hamis parfümöt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!