2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Az átverős oldalak célba vették a Hír TV műsorvezetőit

Az átverős oldalak készítői már a Hír TV műsorvezetőit is célba vették, az ő ismertségüket kihasználva ösztönzik a betegeket csodaszervásárlásra, a kispénzűeket pedig befektetésre. De kik állnak a háttérben, mik a módszereik és hogyan tudják még mindig emberek százaiból kicsalni a pénzüket? Panaszkönyvben az álhírekre épülő álhirdetések, áltudományoskodó csalók, álságos reklámok és átvert fogyasztók.

  • Panaszkönyv: Az átverős oldalak célba vették a Hír TV műsorvezetőit

 

"A nyugdíjasok már elhasznált rongyok, értük már nem kár. Ha nem a magas vérnyomás, akkor valami más betegség úgyis elviszi őket. Nincs értelme pénzt költeni az öregekre!"

Magyarország főgyógyszerész-helyettese

Elég erős felütés. Ez az, ami mellett biztosan nem megy el szó nélkül a kedves olvasó. Ez az írás tavaly tűnt fel először a világhálón, és egy olyan, egyedülálló magyar fejlesztésű készítményre hívja fel a figyelmet, amely idézem: képes teljesen meggyógyítani a szív- és érrendszeri betegségeket, visszaadva ezzel az embernek egészséges állapotát. A készítmény már egy kúra elvégzésével teljesen megszabadítja az embert ezektől a betegségektől!” Hihetetlen, nem?

A hirdetés már hónapok óta kering a neten, Földi-Kovács Andrea is találkozott vele. A Hír TV műsorvezetője, akit természetesen tudtán kívül kevertek az ügybe, először is egy nagyon fontos tényre szeretné felhívni a figyelmet: 

"Ez egy meg nem történt interjúnak teljesen a valóságtól eltérő leirata. Olyan mondatokat ad a számba, és olyan információkat közöl az én nevem alatt és a Credo címe alatt, amilyen tartalom soha nem kerülhetett volna be a műsorba"

- reagált az elhangzottakra Földi-Kovács Andrea a Hír TV műsorvezetője. 

Ezt egyébként könnyen lehet ellenőrizni is, hiszen a Hír TV weboldalán a Credo adásai között ilyen témájú műsor szemmel láthatóan nem szerepel.

Jegyezzük meg egyszer s mindenkorra: csodaszerek nincsenek!

Mint ahogyan csodás meggazdagodást hozó befektetések sincsenek, hiába buzdít kriptovaluta vásárlásra ez az oldal, amelybe a Hír TV másik műsorvezetőjét, Bayer Zsoltot keverték. A cikk szerint a múlt heti Bayer showban – persze nem derül ki, hogy pontosan melyikben – a legismertebb magyar modell, Palvin Barbara adott befektetési tanácsokat a nézőknek.

"Palvin Barbara… nem találkoztam vele soha életemben. Ha most nagyon ki kellene faggassál, hogy ki a Palvin Barbara, bajba lennék, valami celeb. Soha nem volt a Bayer show-ban, és fogalmam sincs, hogy mi az a bitcoin. Illetve miután ez megjelent, akkor megkérdeztem a gyerekeimet, mert ők azért jobban tudják ezeket a dolgokat, akkor nagyjából próbálták elmagyarázni. Sokkal okosabb nem lettem, de maradjunk annyiban, hogy az egész úgy hazugság, ahogy van."

- mondta Bayer Zsolt. 

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!