2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A hamisítók nem ismernek lehetetlent

Ezen a héten többek között arra igyekeztek választ adni a Hír TV Panaszkönyv című műsorában, hogy miként lehet megállítani a hamis termékek piacát. Illetve, hogy mikor tanuljuk már meg végre, hogy a hamisítványok nem menők.

  • Panaszkönyv: A hamisítók nem ismernek lehetetlent

Erős Attila műsorvezető azzal a gondolattal vezette fel a Panaszkönyv első témáját, hogy bár műsoruk is a kezdetek óta foglalkozik a hamisítványokkal, ennek ellenére

még mindig sokan nem látják be, hogy ami csak majdnem eredeti, az hamis.

A műsorban felhívták arra a figyelmet, hogyha egy termékről elsőre nem is süt, hogy hamisítvány, de alacsony árat kérnek érte, és az eladás körülményei is visszásak, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a termék bóvli, és ilyenkor érdemesebb elállni a vásárlástól.

A NAV szóvivője, Dr. Kiss Péter arról is beszélt, hogy luxusparfümökbe sem fogunk piacokon vagy parkolókban botlani, hiszen nem valószínű, hogy ezeknek a márkáknak a az üzletpolitikájába ilyesfajta terjesztés beleférne.

Mindezek után foglalkoztak azokkal a végtelenül kiszolgáltatott vagyonőrökkel, akiknek az életét a jogi kiskapukkal manipuláló törvényszegő cégek nehezítik meg. De szó esett egy sajátosan működő lakóparkról is, ahol a közös költség ugyan az egekben van, de tételes elszámolásról szó sem esik.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!