2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A gárdonyi fémkordon és a nem szabad szabadstrand története

A tartalomból: Strand - kordonnal körülzárt part, hoppon maradó fürdőzők. Miért zárják le a szabadstrand egy részét a Velencei-tónál, és mi lesz a vízisportolókkal?; Macik - zselés, rágós, cukros és édes. Gumimacikat teszteltünk, meglepő eredménnyel. Terítéken a medvék és amiből készülnek; Hajóskapitány - vitorlás hajó, motoros hajó és jet-ski és társai. Mikor érvényes és mire a horvát hajós jogosítvány?

  • Panaszkönyv: A gárdonyi fémkordon és a nem szabad szabadstrand története

Óriási a felháborodás a Velencei-tó partján, Gárdonyban, a tónál ugyanis nemrég újították fel a partfalat, és a munkák befejeztével a szabadstrandot kordonnal kerítették el. A helyiek attól tartanak, hogy az önkormányzat így akarja elérni, hogy a fürdőzők a fizetős strandot használják. Ráadásul ez az egyetlen szakasz, ahol a vízisportolók ki tudnak menni a vízre. Gárdonyban jártunk.

A nagy gumimaci teszt

Tudták, hogy a legnagyobb gumicukorgyártó cég 15 gyárában naponta 100 millió gumimacit gyártanak? Ha az egyetlen év alatt legyártott medvék szépen sorban kézen fognák egymást, a medvelánc négyszer körbeérné a Földet. Van, aki imádja, és van, akit a hideg ráz tőle. Mi most megmutatjuk a medvét, következzen a nagy gumimaci teszt.

Mikor érvényes és mire a horvát hajós jogosítvány?

Horvátországban 2016 eleje óta lehet megszerezni az ICC képesítést, mely az Európai Gazdasági Térség tagállamainak területén jogosít fel a belvízi és a tengeri hajózásra. A tanfolyam elvégzése és a vizsgázás is sokkal egyszerűbb a horvátoknál, mint nálunk, ezért rengetegen választották az elmúlt években ezt a módját a hajós jogosítvány megszerzésének. A gond csak az, hogy ezt azt okmányt itt nálunk nem mindig, és nem mindenhol fogadják el.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!