2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Ottó

Ottó: Épelméjű ember számára elképzelhetetlen, hogy fölvegye a feleségét úgy, hogy ő nem tud róla + videó

Új, Ottó című közéleti riportműsorunk egyedülálló formátumban dolgozza fel a közbeszédet uraló és a kevésbé populáris, ám annál fontosabb témákat egyaránt. Egyediségét adja, hogy a szakértők, érintettek és politikai szereplők mellett a műsorvezető sem rejti véka alá a véleményét.

  • Ottó: Épelméjű ember számára elképzelhetetlen, hogy fölvegye a feleségét úgy, hogy ő nem tud róla  + videó

Első riportunk apropóját Ferenc pápa egyik közelmúltban hozott rendelete adta, amely szerint a katolikus egyház – egyéni mérlegelés alapján – megáldhatja az azonos neműek kapcsolatát. Körbejártuk, hogy mi a magyar katolikus egyház álláspontja, illetve Pécsi Rita neveléskutató is megszólal.

Második témánk a közelmúltban nagy port kavart Varga Judittal készült interjú, amely a társadalom szinte minden szintjén reakciókat váltott ki, egyedülálló módon még a politikában is: Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter férje ugyanis azóta politikai karrierbe kezdett. Körbejártuk, hogyan reagál a média és a társadalom a családon belüli bántalmazásra, illetve hogyan kezeli a jogrendszer a hasonló eseteket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.
Ottó – 20 éve csatlakoztunk az EU-hoz: Milyen jövőképünk volt akkor a Nyugatról? + videó

Ottó – 20 éve csatlakoztunk az EU-hoz: Milyen jövőképünk volt akkor a Nyugatról? + videó

20 éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz: milyen reményeket fűztünk a csatlakozáshoz? Milyen képet mutatott a kétezres évek elején az európai közösség? Mit vártunk a csatlakozástól és milyen jövőképünk volt akkor a Nyugatról? Schmidt Pál korábbi köztársasági elnököt, az első magyar jelöltekkel zajló uniós választás fideszes EP-listavezetőjét kérdeztük.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!