2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Olimpia 2020

Milák Kristóf és Szilágyi Áron a Millenárison

Június közepétől várja látogatóit a Világraszóló Bajnokaink - 177 mesés győzelem című egyedülálló olimpiatörténeti kiállítás a megújuló Millenárison. Az interaktív tárlatot kísérő, rendkívül népszerű Bajnokok Parkja programsorozat a vége felé közeledik, így igazán méltó és ünnepi programmal fordul a fináléra, hiszen augusztus 6-án 16 h-kor a Magyarock Lounge helyszínére látogat Milák Kristóf úszó olimpikonunk és Szilágyi Áron vívó.

A Bajnokok Parkja programorozat keretében már több világklasszis sportolónk kilátogatott a Millenárisra, többek közt Cseh lászló úszó, Siklósi Gergely párbajtőröző, a magyar kardcsapat és Tóth Krisztián cselgáncsozó. Emellett számos egykori és jelenlegi sportoló részvételével zajló különleges és izgalmas beszélgetéssorozatokban lehetett része az érdeklődőknek.

A mai délutánon a rajongók találkozhatnak még - Szilágyi és Milák mellett - a kajak-kenu bajnokaival, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral, Varga Dániel edzővel, Vörös Zsuzsanna öttusázó olimpiai bajnokunkkal, Vass Dorka 38-szoros felnőtt egyéni magyar bajnok ritmikus gimnasztikázóval és Virág András, karate világkupa-győztessel.

A több generációt egyszerre megszólító kiállítás a sport szeretetére, a közösség összetartó erejére és a nemzeti identitástudat fontosságára irányítja a látogatók figyelmét. Az Üvegcsarnokban rendezett tárlat több mint 300 ikonikus tárgyat mutat be, köztük 71 aranyéremet, zászlókat, diplomákat, a győzelmekhez kapcsolódó személyes tárgyakat, sporteszközöket, amelyek egyszerre egy térben soha nem voltak még láthatók.

Az ismeretszerzés mellett sok egyéb aktív kikapcsolódás várja az egész családot, részletes programért, bővebb információkért irány a https://millenaris.hu/177/, élményekért pedig a Millenáris!

A MILLENÁRISRÓL

A 2001-ben átadott Millenáris népszerű, egész évben látogatható budapesti desztináció számos eseménnyel és 65 000 négyzetméteren elterülő változatos növényzetű, zöld parkokkal. A történelmi múlttal átitatott, egykori Ganz gyárból átalakított területen helyet kapnak kulturális és közösségi programok, tudományos kiállítások, ezenkívül fesztiválok és rendezvények széles sorának szolgál helyszínéül az intézmény. A játszótereknek és hatalmas zöld területnek köszönhetően családok közkedvelt szabadidős színtere Bel-Buda központjában, urbánus közegben. A Millenáris az innováció és az egész életen át tartó tanulás támogatója.

A Széllkapu Park tavalyi átadása után idén megkezdődött a Millenáris Park több épületét érintő felújítás, átalakítás annak érdekében, hogy a Millenáris a 20. születésnapjára minden elemében megújult, korszerű, látogatói körében továbbra is népszerű közösségi helyszín lehessen.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!