2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Napról napra

Rovarhotelek és kerékpársávok - terítéken Karácsony egy éve

Rendőrök szállták meg Niedermüller hivatalát. Hadházy szerint hazudik, aki azt mondja, hogy a baloldalon nincs korrupció és a Fidesz szavazóit sértegette a balliberális oldal. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztak a Hír TV Napról napra című műsorában. De arról is szó esett, hogy Karácsony Gergely a megválasztása óta eltelt egy évben milyen „eredményeket” ért el.

  • Rovarhotelek és kerékpársávok - terítéken Karácsony egy éve

Az önkormányzat pénzén bányászhatott kriptovalutát a DK-s képviselő

Az önkormányzat pénzén bányászhatott kriptovalutát Borka-Szász Tamás, a DK erzsébetvárosi képviselője. A gyanú szerint a digitális fizetőeszköz előállításához használt számítógépét a hivatal épületében működtethette, annak áramkörét használva. A nemzeti nyomozóiroda lopás gyanújával nyomoz ismeretlen tettes ellen. Az ügy kirobbanását követően Borka-Szász Tamás lemondott mandátumából és a Demokratikus Koalícióból is kilépett.

Hadházy: Körültekintőben kellett volna ellenzéki jelöltet választani

Aki szerint az ellenzéki oldalon nincs korrupciós ügy, az hazudik - erről beszélt a Magyar Hangnak Hadházy Ákos. A politikus szerint körültekintőbben kellett volna jelöltet választani a borsodi időközi választásra. Eközben az ellenzéki pártok továbbra is tagadják, hogy Hadházy informálta őket Bíró ügyéről, sőt Márki-Zay Péter szerint alaptalanok a vádak.

Egy éve vezeti a fővárost Karácsony Gergely

Klimatizált metrókat és a 14 éven aluliaknak ingyenes közlekedést ígért kampányában. Eddig Pride-zászló jelent meg a városházán, és rovar-hotelek Budapesten. Egy éve vette át hivatalát a főpolgármester.

Egy éve vette át a budapesti Városházát Karácsony Gergely. Az évfordulóról közösségi oldalán emlékezett meg.

14 éves kor alatt ingyenessé tesszük a közlekedést, a tömegközlekedést Budapesten

- ezt még a kampánya során ígérte meg a mostani főpolgármester.

Nem sokkal később azonban kiderült: jó ideig nem valósul meg a program, és első körben mindössze hatról hétéves korra emelik az ingyenesség korhatárát.

Karácsony megígérte Budapest zöldítése érdekében mindent megtesz, hogy csillapítsa az autóforgalmat. A járványhelyzet idején például a Nagykörúton az egyik sávot kerékpársávvá alakította – majd úgy is hagyta, nem kevés bosszúságot okozva az autósoknak. 

Karácsony Gergely zöld politikája részeként létrehozta Állatvédelmi Chartáját.

A program eddigi egyetlen eredménye a rovarhotelek létrehozása volt, amelyekből már ötöt is építettek Budapesten. Bár tervezték a buszmegállókba végül nem telepítettek méheket.

A Lánchíd felújításával azonban nem halad ilyen jól a főváros vezetése. Egészen augusztus közepéig nem írtak ki új közbeszerzést. Ennek ellenére Karácsony ezt tartotta az egyik legnagyobb eredményének, amikor az elmúlt egy évéről kérdezték.

A fidesz fővárosi frakcióvezetője a Hír TV-nek azt nyilatkozta, hogy Karácsony leginkább a saját hatalmi ambícióival foglalkozik, és folyamatos harcban áll a kormánnyal.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!