2020. december 1.,
kedd, Elza napja

Napról napra: Új választást szeretne Göd momentumos polgármestere

2020. augusztus 16., vasárnap 17:55

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeinek összefoglalója.

Új választást szeretne Göd momentumos polgármestere: Már időközi választást szeretne Göd felfüggesztett momentumos polgármestere. A városvezetővel szembe forduló LMP-s alpolgármester azonban, továbbra is a tárgyalásban látja a konfliktus megoldását. A Párbeszéd szerint problémás a gödi ellenzéki belháború, és akik elárulják az ellenzéki együttműködést, azok nem is az ellenzék részei.

Ismét összefognának az ellenzéki pártok, de közös listáról nincs szó: Mind a 106 egyéni választókerületben egy közös jelöltet állít az ellenzék - erről a pártelnökök állapodtak meg egy titkos találkozón. A paktumban nincs szó közös listáról és a közös miniszterelnök-jelöltről. Mint kiderült: a teljes ellenzéki összefogás ismét nem sikerült. Szanyi Tibor pártját meg sem keresték a szivárvány-koalíció tagjai.

Közlekedési káoszt okoztak Niedermüllerék intézkedései: Közlekedési káoszt okoztak a Karácsony Gergely és Niedermüller Péterék által hétfőtől bevezetett; új forgalomszabályozó intézkedések a belvárosban. Az emberek felháborodtak, de Erzsébetváros polgármestere szerint ő nem árult zsákbamacskát, hiszen már a kampányban is ezt ígérte választóinak.

Teljes adás:

HírTV