2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Napról napra

Napról napra: Új választást szeretne Göd momentumos polgármestere

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeinek összefoglalója.

  • Napról napra: Új választást szeretne Göd momentumos polgármestere

Új választást szeretne Göd momentumos polgármestere: Már időközi választást szeretne Göd felfüggesztett momentumos polgármestere. A városvezetővel szembe forduló LMP-s alpolgármester azonban, továbbra is a tárgyalásban látja a konfliktus megoldását. A Párbeszéd szerint problémás a gödi ellenzéki belháború, és akik elárulják az ellenzéki együttműködést, azok nem is az ellenzék részei.

Ismét összefognának az ellenzéki pártok, de közös listáról nincs szó: Mind a 106 egyéni választókerületben egy közös jelöltet állít az ellenzék - erről a pártelnökök állapodtak meg egy titkos találkozón. A paktumban nincs szó közös listáról és a közös miniszterelnök-jelöltről. Mint kiderült: a teljes ellenzéki összefogás ismét nem sikerült. Szanyi Tibor pártját meg sem keresték a szivárvány-koalíció tagjai.

Közlekedési káoszt okoztak Niedermüllerék intézkedései: Közlekedési káoszt okoztak a Karácsony Gergely és Niedermüller Péterék által hétfőtől bevezetett; új forgalomszabályozó intézkedések a belvárosban. Az emberek felháborodtak, de Erzsébetváros polgármestere szerint ő nem árult zsákbamacskát, hiszen már a kampányban is ezt ígérte választóinak.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

Az ukrajnai infrastruktúrát ért támadások után jelentős áramszünetekkel kell számolnia a lakosságnak - jelentette Dunda György a HírTV Napindító című műsorában. A kárpátaljai tudósító arról is beszélt, hogy Kijev miként tudta jelentősen megnehezíteni a külföldre menekült hadköteles férfiak életét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!