2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Napról napra

Napról napra: Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött a tanév

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László. Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött el az idei tanév. Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország felkészült a koronavírus második hullámára. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztak a Hír TV Napról napra című műsorában.

  • Napról napra: Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött a tanév

Lelövéssel fenyegette meg alkalmazottait a jobbikos Bíró László

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László. A szerencsi összellenzéki jelölt korábban egy varrodát üzemeltetett. Informátor című oknyomozó műsorunknak a volt alkalmazottak arról beszéltek: a jobbikos politikus többször nem fizette ki bérüket. van, akinek több százezer forinttal tartozik. Amikor egyikőjük ezt szóvá tette, Bíró László azt mondta: hozza a puskáját és menekülhetnek.

Elkezdődött a tanév

Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött el az idei tanév. Az emberi erőforrások minisztere videó üzenetében hangsúlyozta: most a koronavírus miatt kettős terhelés éri mind a diákokat, mind pedig a tanárokat. Kásler Miklós szerint, ha mindenki képes lesz betartani az előírásokat, az évzáró is szép lesz majd.

Orbán Viktor: Állig felfegyverkezve várjuk a második hullámot

Az első hullám felett közösen, nagy munkával győzelmet arattunk, most pedig állig felfegyverkezve várjuk a második hullámot - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: hazánk minden szükséges védekezési eszközt elő tud állítani, ezért nem függünk a világpiaci versenytől. Hozzátette: az egészségügy tavasszal átment a próbán, így most már tudjuk, mit kell tenni a legrosszabb helyzetben is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!