2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Napról napra: Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött a tanév

Hír TV

2020. szeptember 6., vasárnap 17:55

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László. Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött el az idei tanév. Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország felkészült a koronavírus második hullámára. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztak a Hír TV Napról napra című műsorában.

Lelövéssel fenyegette meg alkalmazottait a jobbikos Bíró László

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László. A szerencsi összellenzéki jelölt korábban egy varrodát üzemeltetett. Informátor című oknyomozó műsorunknak a volt alkalmazottak arról beszéltek: a jobbikos politikus többször nem fizette ki bérüket. van, akinek több százezer forinttal tartozik. Amikor egyikőjük ezt szóvá tette, Bíró László azt mondta: hozza a puskáját és menekülhetnek.

Elkezdődött a tanév

Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett kezdődött el az idei tanév. Az emberi erőforrások minisztere videó üzenetében hangsúlyozta: most a koronavírus miatt kettős terhelés éri mind a diákokat, mind pedig a tanárokat. Kásler Miklós szerint, ha mindenki képes lesz betartani az előírásokat, az évzáró is szép lesz majd.

Orbán Viktor: Állig felfegyverkezve várjuk a második hullámot

Az első hullám felett közösen, nagy munkával győzelmet arattunk, most pedig állig felfegyverkezve várjuk a második hullámot - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: hazánk minden szükséges védekezési eszközt elő tud állítani, ezért nem függünk a világpiaci versenytől. Hozzátette: az egészségügy tavasszal átment a próbán, így most már tudjuk, mit kell tenni a legrosszabb helyzetben is.

Teljes adás:

Hír TV