2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Napról napra

Napról napra: Czeglédy Csaba lehet az ördög ügyvédje

A Napról napra című műsorunkban szó volt arról, hogy mennyien jelentkeztek a tanévkezdésre szervezett oltásra, milyen körülmények között indult el az új tanév. Beszéltünk az atlétikai világbajnokság körül kialakult vitáról és arról is, hogy a Fővárosi Főügyészség már tettesként kezeli Czeglédy Csabát.

  • Napról napra: Czeglédy Csaba lehet az ördög ügyvédje

BECSÖNGETTEK- Csaknem másfél millió diák kezdte meg a tanévet, lazítottak az iskolák járványügyi intézkedésein

Augusztus 30-án elkezdődött a 12 év feletti diákok tömeges oltása. Ezt 48 ezren igényelték, ők kapták meg a Pfizer vakcina első adagját. Azok számára, akik eddig nem regisztráltak, pótnapokat jelöltek ki a kormányhivatalok.

Előzetesen mintegy 48 ezer diákot regisztráltak a szüleik. Az oltást úgy szervezték meg, hogy a tanulóknak vagy a saját iskolájukban, vagy egy közeli tanintézményben kapják meg a vakcinát. A második adaghoz három hét elteltével ugyanott jutnak hozzá a diákok.

Bár több egyetem kollégiuma is kötelezővé tette a védettségi igazolvány bemutatását, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint a szükséges jogszabályi keret miatt erre nincs lehetőség. Egy munkáltató azonban élhet ezzel a lehetőséggel: a Wizz Air decembertől kötelezővé teszi az oltást a dolgozóinak.

BELHARC - Összeveszett a fővárosi baloldal az atlétikai vb vétóján

Két, egymásnak ellentmondó javaslatot tárgyalt a Fővárosi Közgyűlés az atlétikai vb-vel kapcsolatban: Karácsony Gergely feltételekhez kötötte az esemény megrendezését, míg Gy. Németh Erzsébet előterjesztése véglegesen megvétózta volna a világbajnokságot. A közgyűlés végül a főpolgármester javaslatát támogatta. A fővárosi Fidesz úgy reagált: jogi káosz alakult ki a baloldali cicaharc körül.

LELEPLEZÉS - Czeglédy Csaba lehet az ördög ügyvédje

A DK-s politikus már nem bűnsegéd, hanem tettes. Külföldről beszerzett digitális bizonyítékok alapozzák meg Czeglédy Csaba új gyanúsítását - mondta el a Hír TV-nek Budai Gyula. Ennek ellenére a DK-s politikus továbbra is tagadja, hogy ő lenne az Ördög ügyvédje.

Külföldről beszerzett digitális bizonyítékok alapozzák meg a DK szombathelyi jelöltjének új gyanúsítását - jelentette ki a Fidesz országgyűlési képviselője Magyarország élőben című műsorunkban. Budai Gyula úgy vélte, Czeglédy Csaba nem tüntetett el mindent a szerveréről. A politikus emlékeztetett: az ördög ügyvédjeként azonosított Czeglédy ellen bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt is folyik egy büntetőeljárás. Budai Gyula hozzátette: minden olyan kétes ügyben, amely a baloldalon felbukkan, Czeglédy Csaba neve mindig megtalálható.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!