2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Napról napra

Napról napra: Minden magyar állampolgárt kimenekítettek Afganisztánból

Védekezés - csaknem 48 ezer diákot regisztráltak a tanévkezdésre szervezett iskolai oltásokra. Mentőakció - minden magyar állampolgárt kimenekítettek Afganisztánból. Tranzit - rekordok dőltek meg Tihanyban. 1500 résztvevő, 35 beszélgetés, több mint 100 előadó. Ezek voltak a Napról napra főbb témái.

  • Napról napra: Minden magyar állampolgárt kimenekítettek Afganisztánból

Csaknem 48 ezer, 12 évnél idősebb általános iskolás és középiskolás gyereket regisztráltak a szülők a tanévkezdésre szervezett iskolai oltásokra. A diákok Pfizer vakcinát kapnak. A 12 év felettiek emellett továbbra is jelentkezhetnek az oltásra az interneten.

A legsikeresebb mentőakciót hajtották végre a magyar katonák. Minden magyar állampolgárt épségben hazahoztak Afganisztánból. Benkő Tibor elmondta: az akció során összesen 540 főt sikerült megmenteniük: magyar, amerikai, osztrák és afgán állampolgárokat, köztük 180 gyermeket.

Rekordok dőltek meg Tihanyban. Nemcsak a Hír TV készült rekord-méretű közvetítési lehetőséggel, hanem a szervezők és a résztvevők is tartalommal. Az idei Tranziton a vita szabadságát is ünnepelték a résztvevők, mert ahogy csatornánk tartalmi igazgatója fogalmazott: a Tranzit az értelmes, érvek mentén zajló viták helye.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!