2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Napról napra

Napról napra: Liberális össztűz zúdult a gyermekvédelmi törvényre

Heti belpolitikai összefoglaló a HírTV műsorán. Műsorvezető: Bakos Lívia. A tartalomból: Liberális össztűz zúdult a gyermekvédelmi törvényre az Unióban; Megfenyegették a jobbikos képviselőt Baranyi Krisztina kerületében; Hadházy nem akarja szétverni az ellenzéki előválasztást, ezért felfüggeszti az „antikorrupciós” nyomozást Zuglóban.

 

A tartalomból: 

Támadás

Az uniós pénzcsapok elzárásán dolgozik a magyar ellenzék és a balliberális erők Brüsszelben. Az Európai Parlament képviselői megszavazták azt az állásfoglalást, ami az uniós helyreállítási alapban garantált forrásokat is befagyasztaná addig, amíg az állítólagos jogsértések fennállnak. Orbán Viktor minderre úgy reagált: egyértelmű, hogy a vita a gyermeknevelés jogáról szól, Magyarország pedig nem fogja beengedni az LMBTQ-szervezeteket az iskolákba és az óvodákba.

Kényszerítés

Megfenyegette a kerület jobbikos képviselőjét Baranyi Krisztina kabinetfőnöke - a testületi ülésen így próbálták meg kikényszeríteni, hogy a képviselők a polgármesternek tetszőn szavazzanak. Ferencváros kormánypárti képviselője szerint Baranyi már saját szövetségeseiben sem bízik.

Elásott csatabárd

Felfüggeszti az „antikorrupciós” nyomozást Zuglóban - nyilatkozta Hadházy Ákos. Az ellenzéki politikusnak eddig feltett szándéka volt felkutatni a piszkos ügyeket, és kiirtani a korrupciót bármi áron, ám ezt az előválasztás miatt most félreteszi. Közben a Kétfarkú Kutyapárt is üzent a zuglói előválasztás jelöltjeinek.

Teljes adás:

További epizódok

Napról napra: A kormány nem tervez szigorításokat a koronavírus miatt

A héten történt legfontosabb események összefoglalója. 2021. szeptember 25.

Napról napra: Dermesztő évforduló

A héten történt legfontosabb események összefoglalója. 2021. szeptember 18.

Napról napra: Az oltatlanok hulláma lesz a negyedik hullám

Az oltatlanok hulláma lesz a negyedik hullám. Magyarország hosszú távú partnerségi megállapodást kötött Szerbiával. Számháborúba fulladt az előválasztás. Ezek voltak a Napról napra főbb témái. 2021. szeptember 12.

Legfrisebb híreink

Lagzi Lajcsi a piacon

A zenész néhány óra leforgása alatt közel 2 millió forintot gyűjtött össze, melyet jótékony célra fordít.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!