2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Napról napra

Napról napra: Liberális össztűz zúdult a gyermekvédelmi törvényre

Heti belpolitikai összefoglaló a HírTV műsorán. Műsorvezető: Bakos Lívia. A tartalomból: Liberális össztűz zúdult a gyermekvédelmi törvényre az Unióban; Megfenyegették a jobbikos képviselőt Baranyi Krisztina kerületében; Hadházy nem akarja szétverni az ellenzéki előválasztást, ezért felfüggeszti az „antikorrupciós” nyomozást Zuglóban.

  • Napról napra: Liberális össztűz zúdult a gyermekvédelmi törvényre

 

A tartalomból: 

Támadás

Az uniós pénzcsapok elzárásán dolgozik a magyar ellenzék és a balliberális erők Brüsszelben. Az Európai Parlament képviselői megszavazták azt az állásfoglalást, ami az uniós helyreállítási alapban garantált forrásokat is befagyasztaná addig, amíg az állítólagos jogsértések fennállnak. Orbán Viktor minderre úgy reagált: egyértelmű, hogy a vita a gyermeknevelés jogáról szól, Magyarország pedig nem fogja beengedni az LMBTQ-szervezeteket az iskolákba és az óvodákba.

Kényszerítés

Megfenyegette a kerület jobbikos képviselőjét Baranyi Krisztina kabinetfőnöke - a testületi ülésen így próbálták meg kikényszeríteni, hogy a képviselők a polgármesternek tetszőn szavazzanak. Ferencváros kormánypárti képviselője szerint Baranyi már saját szövetségeseiben sem bízik.

Elásott csatabárd

Felfüggeszti az „antikorrupciós” nyomozást Zuglóban - nyilatkozta Hadházy Ákos. Az ellenzéki politikusnak eddig feltett szándéka volt felkutatni a piszkos ügyeket, és kiirtani a korrupciót bármi áron, ám ezt az előválasztás miatt most félreteszi. Közben a Kétfarkú Kutyapárt is üzent a zuglói előválasztás jelöltjeinek.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!