2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napról napra

Napról napra: Kiszámíthatóan működik a védekezési rendszer

Heti belpolitikai összefoglaló a hét legfontosabb hazai vonatkozású eseményeiről.

  • Napról napra: Kiszámíthatóan működik a védekezési rendszer

A miniszterelnök szerint kiszámíthatóan működik a védekezési rendszer: Ha változtatna a kormány a járvány elleni védekezés szintjén, az olyan kockázatot jelentene, amelyet a kabinet nem akar vállalni – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta: a védekezést továbbra is fent kell tartani. A miniszterelnök hozzátette: közel jár a kormány ahhoz, hogy teljesítse a vállalását és annyi munkahelyet teremtsen, amennyit a járvány tönkretett.

Maradnak a jelenlegi szabályok: Nem tarthatók meg az 500 fő feletti zenei rendezvények-erről döntött a kormány. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: nem változtat-nak a jelenleg hatályos járvány-ügyi intézkedéseken, mert bármilyen módosítás kockázatos lenne. Gulyás Gergely bejelentette: 5,3 milliárd forintos támogatást nyújtanak, a járvány miatt nehéz helyzetbe került zenész-szakmának. 

Elismerte Dobrev Klára, hogy egyeztetett az Index kirúgott főszerkesztőjével: Indexes korrupcióra utalt Bodolai László a Spirit FM-en. Az igazgatósági elnök elmondta: ő nem köt olyan szerződéseket haverokkal, hogy a fele visszajön, de az Indexen belül meg lehetett tenni, ha valaki nagyon akarta. Eközben Dobrev Klára azt szorgalmazza, hogy a baloldali önkormányzatoknak kellene pénzt fordítaniuk egy új sajtó-termékre, mivel szerinte csak így biztosított a függetlensége. A Fidesz kommunikációs igazgatója viszont emlékeztetett: épp a baloldal gyártja az álhíreket.

Letartóztatták Joób Mártont: Letartóztatták Joób Márton szegedi önkormányzati képviselőt. A 2018-ban az országgyűlési választásokon az MSZP színeiben indult politikust, bűnszervezetben elkövetett, több száz milliós ÁFA-csalás vádjával vették őrizetbe. A Botka Lászlót támogató Összefogás Szegedért Egyesület önkormányzati képviselője és társai után már régóta nyomozott NAV.

Eladósítja Egert a balliberális városvezetés: Másfél milliárd forint hitelt vesz fel Eger- erről döntött a város balliberális többségű képviselő testülete. A helyi Fidesz frakció-vezetője úgy fogalmazott: bár a polgármester azt mondja, hogy a hitel-keretet nem muszáj felhasználni, Gyurcsány Ferenc hasonló mondata után mégis az egész országot eladósították az IMF-hitellel.

Élő adásban szidták a fideszeseket: Tanulatlan, vidéki és idős - így jellemezte a Fidesz szavazóit élő adásban az Index-Momentum tüntetés szónoka a demonstráció előtt. Gulyás Balázs az ATV-ben azt is mondta: ez egy kétmilliós szavazóbázis. Ők állnak a Fidesz fókuszában, a fiatalokkal így nem is törődnek.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!