2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napról napra

Napról napra: Kerítésmentes Európával kampányol Ujhelyi István

A műsor témái voltak: Szavazzanak az RMDSZ listájára – erre buzdította Orbán Viktor az erdélyi magyarokat. Kerítésmentes Európával kampányol Újhelyi István szocialista EP-képviselő. Nem függesztették fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát.

  • Napról napra: Kerítésmentes Európával kampányol Ujhelyi István

A migráció ügye első számú kérdés minden Európai Uniós országnak a választásokon – mondta Orbán Viktor. A kormányfő hozzátette: a jövő egyik legfontosabb kérdése az, hogy a bevándorlás ügyében sikerül-e közelíteni a széttartó véleményeket.

„Erős magyar képviseletet szeretnénk az európai parlamentben” – jelentette ki Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke.

Fontos kérdés lesz, hogy az Európai Néppárt merre halad tovább, mivel ez meghatározza azt is hogy az új európai politikai térben hol lesz a frakció helye – hangsúlyozta a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint a Fidesz számára nem elfogadható, hogy a Néppárt koalícióra készül a bevándorláspárti európai baloldallal.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!