2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napról napra

Napról napra: Jelentősen emelkedhet az orvosok bére

Radikális béremelés jöhet az orvosoknál. 2000 milliárd forintot hagy a kormány a családoknál és a vállalkozásoknál. Gajda Péter pedig elismerte, hogy ismeri a Lackner- ügy koronatanúját. Ezek voltak többek között a Hír TV Napról napra című műsorának a témái ezen a héten.

  • Napról napra: Jelentősen emelkedhet az orvosok bére

Jelentősen emelkedhet az orvosok bére

Az orvosi bérek megduplázásáról tárgyal a kormány - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője. A kamara a béremelés mellett a hálapénz betiltását és a büntető törvénykönyv ez irányú módosítását is szorgalmazta - mondta Híradónknak a MOK alelnöke. Álmos Péter hangsúlyozta: olyan bértáblára van szükség, melynek köszönhetően az orvosok elvándorlása jelentős mértékben lecsökken, vagy megszűnik. A Magyar Nemzet információi szerint a növelés mértéke százhúsz százalékos lehet.

Orbán Viktor: Magyarországnak működnie kell

A kormány 2000 milliárd forintot hagy a családoknál, illetve a vállalkozásoknál a hitelmoratórium meghosszabbításával - ezt mondta Orbán Viktor a TV2-nek adott interjújában. A miniszterelnök szerint a jövőben további gazdasági intézkedésekre lesz szükség, például meg kell emelni a közmunkások bérét is. A kormányfő azt mondta: működni fog az egészségügy és a gazdaság és így megmarad az esélye annak, hogy Magyarország megerősödve kerüljön ki a válságból.

Gajda Péter elismerte, hogy ismeri V. Ákost

Elismerte az Informátornak Kispest szocialista polgármestere, hogy ismeri V. Ákost. Azt a személyt, aki arcát vállalva beszélt a műsorban arról, hogy ő maga szem és fültanúja volt mindannak, ami a Lachner-féle hangfelvételeken hallható. A tavaly ősszel nyilvánosságra kerület felvételek alapján a kerület első embere maga is érintett lehet a korrupció gyanús ügyekben.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!