2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Napról napra

Napról napra: Hitlert dicsérte a DK-s polgármester

A tartalomból: Hitlert dícsérte egy DK-s polgármester; Magyarázkodik a főváros a dupla áron beszerzett vírustesztek miatt; Újabb, családokat segítő intézkedéseket vezet be a kormány.

  • Napról napra: Hitlert dicsérte a DK-s polgármester

Hitlert dicsérte a DK-s polgármester: Hitler munkásságát dicsérte a DK-s László Imre. A Troll című műsorunk birtokába került felvételen, a Gyurcsány-párti politikus az önkormányzati képviselő-testületi ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte, hogy annak idején a Time magazin az év emberének választotta.

A baloldal korrupciógyanús ügyeit nem vizsgálják: A baloldalhoz köthető korrupciógyanús ügyeket nem vizsgálja a szerdán létrehozott fővárosi vizsgáló bizottság. A momentumos vezetésű testület csak az elmúlt 9 év korrupciógyanús ügyeit vizsgálná. A kispesti botrányt és a túlárazott tesztek beszerzését azonban nem.

Hallgat a baloldal a koronavírus-tesztekről: Nagyon nehéz volt a járványügyi helyzetben olyan céget találni, amelyik nem nagyon drágán végezte a tesztelést. Ezzel magyarázza a fővárosi önkormányzat az Indexnek, hogy miért a piaci ár duplájáért szereztek be koronavírus-teszteket. A főpolgármesternek közel két hete szeretné a HírTV feltenni a kérdéseit, de Karácsony Gergely egyetlen megkeresésünkre sem reagált.

Az ellenzék szerint Pikó Andrást nem terheli felelősség a menzabotrány miatt: Nem Pikó Andrást terheli a felelősség a Józsefvárosban kialakult menzabotrány miatt az ellenzék szerint. A kerület vezetője egy személyben, közbeszerzés nélkül bízott meg egy céget a kerületi közétkeztetés biztosításával, ahol pár napja a NÉBIH romlott élelmiszert talált. A városrész vezetője ennek ellenére továbbra is ezzel a céggel kíván együtt dolgozni.

Szigorítják a KATA szabályait: Szigorítják jövőre a KATA szabályait a visszaélések megszüntetése érdekében, valamint újabb, a családokat segítő intézkedéseket vezet be a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, megtartják az augusztus 20-ai rendezvényeket.

Teljes adás:

HírTV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!