2020. november 28.,
szombat, Stefánia napja

Napról napra: Hitlert dicsérte a DK-s polgármester

2020. június 28., vasárnap 17:55

A tartalomból: Hitlert dícsérte egy DK-s polgármester; Magyarázkodik a főváros a dupla áron beszerzett vírustesztek miatt; Újabb, családokat segítő intézkedéseket vezet be a kormány.

Hitlert dicsérte a DK-s polgármester: Hitler munkásságát dicsérte a DK-s László Imre. A Troll című műsorunk birtokába került felvételen, a Gyurcsány-párti politikus az önkormányzati képviselő-testületi ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte, hogy annak idején a Time magazin az év emberének választotta.

A baloldal korrupciógyanús ügyeit nem vizsgálják: A baloldalhoz köthető korrupciógyanús ügyeket nem vizsgálja a szerdán létrehozott fővárosi vizsgáló bizottság. A momentumos vezetésű testület csak az elmúlt 9 év korrupciógyanús ügyeit vizsgálná. A kispesti botrányt és a túlárazott tesztek beszerzését azonban nem.

Hallgat a baloldal a koronavírus-tesztekről: Nagyon nehéz volt a járványügyi helyzetben olyan céget találni, amelyik nem nagyon drágán végezte a tesztelést. Ezzel magyarázza a fővárosi önkormányzat az Indexnek, hogy miért a piaci ár duplájáért szereztek be koronavírus-teszteket. A főpolgármesternek közel két hete szeretné a HírTV feltenni a kérdéseit, de Karácsony Gergely egyetlen megkeresésünkre sem reagált.

Az ellenzék szerint Pikó Andrást nem terheli felelősség a menzabotrány miatt: Nem Pikó Andrást terheli a felelősség a Józsefvárosban kialakult menzabotrány miatt az ellenzék szerint. A kerület vezetője egy személyben, közbeszerzés nélkül bízott meg egy céget a kerületi közétkeztetés biztosításával, ahol pár napja a NÉBIH romlott élelmiszert talált. A városrész vezetője ennek ellenére továbbra is ezzel a céggel kíván együtt dolgozni.

Szigorítják a KATA szabályait: Szigorítják jövőre a KATA szabályait a visszaélések megszüntetése érdekében, valamint újabb, a családokat segítő intézkedéseket vezet be a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, megtartják az augusztus 20-ai rendezvényeket.

Teljes adás:

HírTV