2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Napról napra

Napról napra: Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Migránsok millióit telepítené be Brüsszel. Botrányos buszmutyi zajlik Budapesten. Nem javasolják a szakemberek a szigorítások enyhítését. Többek között ezek voltak a Hír TV Napról napra című műsorának témái.

  • Napról napra: Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Brüsszel 34 millió migránsnak akar állampolgári jogokat adni

34 millió migránsnak akar az Európai Unió lakást, segélyt és szavazati jogot adni: ez maga a Soros-terv - jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta, egyetlen tagállamot sem lehet olyan dologra rákényszeríteni, amit az nem akar. Magyarország pedig nem akar bevándorló ország lenni.

Kormányzati támogatással kapott új buszokat a főváros

Kormányzati támogatással kapott új autóbuszokat Budapest. A 34 busz megvásárlásához 3,2 milliárd forintot ad a kormány, ebből 17 korszerű és környezetbarát járművet adtak át. Ezért is érthetetlen, hogy a főváros miért akart bérbe venni a főpolgármester-helyettes által is súlyosan szennyezőnek nevezett buszokat, ráadásul a volt élettársához köthető, offshore hátterű cégtől.

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Nem javasolják a korlátozások enyhítését a járványügyi szakemberek a miniszterelnöknek. Orbán Viktor azt ígérte: a hétvégén is lesznek egyeztetések, a végső döntést pedig hétfőn hozzák meg.

Teljes adás:

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!