2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Napról napra

Napról napra: Brüsszel okozta az energiakrízist

A héten történt legfontosabb itthoni események összefoglalója.

  • Napról napra: Brüsszel okozta az energiakrízist

Új jövő építésébe kezdtek a magyarok és a szerbek 

Egy 150 éves vasútvonalat akarunk felújítani, de valójában alapkövet teszünk le, ez egy szimbólum

A magyarok és szerbek egy új jövő építésébe kezdtek és ennek a jövőnek a magyarok és szerbek együtt lesznek a nyertesei-hangsúlyozta Orbán Viktor Szeged-Szabadka vasútvonal felújításindító ünnepségén.

Brüsszel okozta az energiakrízist 

"A 2010-es éveknek az első felében tulajdonképpen valóságos rezsiharc dúlt Magyarország és az Európai Unió között"

Drasztikusan csökkentette a kormány a lakossági energiaárakat 2010 után - emlékeztetett az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. Kovács István kiemelte: a rezsicsökkentő intézkedések már akkor sem tetszettek Brüsszelnek, most azonban már egy olyan szabályozási tervet vezetnének be, amely veszélyezteti az egyedülállóan alacsony magyar lakossági energiaárakat.

 

Márki-Zay Péter lett az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje

Karácsony Gergellyel egy színpadon állva tartotta meg az előválasztást értékelő sajtótájékoztatóját Márki-Zay Péter. A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje mellett ott állt a szocialisták egyik társelnöke, Tóth Bertalan is. Az MSZP múlt hét közepén foglalt állást Márki-Zay mellett, miután jelöltjük, Karácsony Gergely visszalépett.

 

Bemutatták az Elk*rtuk című filmet

Nincsen sok választás mert elkúrtuk. Nem kicsit - nagyon.

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Corvin moziban, ahol csütörtök este bemutatták Kálomista Gábor filmjét az Elkúrtukat. Kocsis Máté híradónknak elmondta, nem csalódott a filmben és szerinte a legjobb színészre bízták Gyurcsány Ferenc szerepét.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!