2020. április 6.,
hétfő, Vilmos, Bíborka napja

Napról napra: Bíztató pályán van Magyarország

Hír TV

2019. július 28., vasárnap 19:55

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeivel várja Önöket Napról-napra című műsorunk, amelyben többek között szó lesz Orbán Viktor, miniszterelnök úr a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott beszédéről, az ellenzéki üzengetés újabb eseményeiről és Hunvald György MSZP-ből való kilépéséről.

Bíztató pályán van Magyarország - mondta Orbán Viktor Tusnádfürdőn

Magyarország birtokában van azoknak képességeknek, amelyekkel meg tudja magát védeni, és független tud maradni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn. A kormányfő azt mondta, hazánkat most leginkább kívülről fenyegeti veszély. A miniszterelnök kiemelte, az első támadást sikerült elhárítani, és megakadályozni, hogy alkalmatlan embereket válasszanak az Európai Unió élére.

Tovább folytatódik az ellenzéki üzengetés

Az ellenzéki üzengetés újabb frontja nyílt meg azzal, hogy Berki Krisztián bejelentette, elindul a főpolgármester-választáson. Szerinte az ellenzék alkalmatlan a döntéshozatalra. A korábbi labdarúgó és sportvezető azt is állítja, kampányához a közösségi médiafelülete is elég lesz, hiszen egyedül több követője van, mint az ellenzéknek összesen. Puzsér Róbert szerint Berki gazdasági bűnöző.

Kilépett az MSZP-ből Hunvald György

Kilépett az MSZP-ből és független jelöltként elindul az erzsébetvárosi polgármesteri székért a magánokirat-hamisítás miatt elítélt Hunvald György. Ezzel eldőlt, hogy a hetedik kerületben sem lesz ellenzéki összefogás. A Demokratikus Koalíció csütörtökön jelentette be, hogy közös jelöltként Niedermüller Pétert indítják, azonban a Jobbik még aznap jelezte, hogy nem támogatják a DK jelöltjét.

A teljes adás itt tekinthető meg: 

Hír TV