2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napról napra

Napról napra: Bíztató pályán van Magyarország

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeivel várja Önöket Napról-napra című műsorunk, amelyben többek között szó lesz Orbán Viktor, miniszterelnök úr a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott beszédéről, az ellenzéki üzengetés újabb eseményeiről és Hunvald György MSZP-ből való kilépéséről.

  • Napról napra: Bíztató pályán van Magyarország

Bíztató pályán van Magyarország - mondta Orbán Viktor Tusnádfürdőn

Magyarország birtokában van azoknak képességeknek, amelyekkel meg tudja magát védeni, és független tud maradni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn. A kormányfő azt mondta, hazánkat most leginkább kívülről fenyegeti veszély. A miniszterelnök kiemelte, az első támadást sikerült elhárítani, és megakadályozni, hogy alkalmatlan embereket válasszanak az Európai Unió élére.

Tovább folytatódik az ellenzéki üzengetés

Az ellenzéki üzengetés újabb frontja nyílt meg azzal, hogy Berki Krisztián bejelentette, elindul a főpolgármester-választáson. Szerinte az ellenzék alkalmatlan a döntéshozatalra. A korábbi labdarúgó és sportvezető azt is állítja, kampányához a közösségi médiafelülete is elég lesz, hiszen egyedül több követője van, mint az ellenzéknek összesen. Puzsér Róbert szerint Berki gazdasági bűnöző.

Kilépett az MSZP-ből Hunvald György

Kilépett az MSZP-ből és független jelöltként elindul az erzsébetvárosi polgármesteri székért a magánokirat-hamisítás miatt elítélt Hunvald György. Ezzel eldőlt, hogy a hetedik kerületben sem lesz ellenzéki összefogás. A Demokratikus Koalíció csütörtökön jelentette be, hogy közös jelöltként Niedermüller Pétert indítják, azonban a Jobbik még aznap jelezte, hogy nem támogatják a DK jelöltjét.

A teljes adás itt tekinthető meg: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!