2020. február 27.,
csütörtök, Edina napja

Napról napra: A Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálódik a Lackner-ügyben

Hír TV

2019. december 1., vasárnap 19:59

Tagadja Lackner Csaba, hogy ő szerepel a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott hang- és videó felvételeken.

 

Az MSZP-ből időközben kizárt kispesti politikus erről az RTL-nek nyilatkozott. A képviselő szerint a felvételek tartalmilag nullák, az embereket pedig vele kapcsolatban félrevezették. Lackner Csabát Híradónk többször is megkereste, de egyetlen alkalommal sem akart nyilatkozni. A kispesti botrányban vesztegetés- és kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt már nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Nem támogatják Karácsonyék a dél-budai szuperkórház építését

Eldőlt, hogy Budapest rendezhet atlétikai világbajnokságot, hiszen a IX. kerület és Csepel támogatja a stadionépítést - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergely hozzátette, rossz hír viszont, hogy a Fővárosi Közgyűlés jelenlegi formájában nem támogatja a dél-budai centrumkórházat. A fővárosi közgyűlés korábbi ülésén öt fel-tételről döntött, amely, ha teljesül, megépülhet a ferencvárosi atlétikai stadion. Ezekről jövő héten tárgyalnak a fővárosi közfejlesztések tanácsán.

Orbán Viktor: Európát az mentheti meg, ha visszatalál a keresztény identitáshoz

Európát az mentheti meg, ha visszatalál valódi értékeinek forrásához, a keresztény identitáshoz - mondta a miniszterelnök a keresztény-üldözésről szóló második konferencián, Budapesten. Orbán Viktor hozzátette: a keresztény kultúra szervezett támadás alatt áll. Világszerte 245 millió keresztényt üldöznek a hite miatt.

Teljes adás: 

Hír TV