2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Napról napra

Napról napra: A miniszterelnök a Kossuth Rádióban azt mondta, gyermekeink jövője a tét, ezért nem engedhetünk.

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány, ezt már akár az év végén megtarthatják - jelentette be Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

  • Napról napra: A miniszterelnök a Kossuth Rádióban azt mondta, gyermekeink jövője a tét, ezért nem engedhetünk.

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány, ezt már akár az év végén megtarthatják. A miniszterelnök a Kossuth Rádióban azt mondta, gyermekeink jövője a tét, ezért nem engedhetünk. Orbán Viktor úgy fogalmazott: világok harca következik, de nyerni fogunk, ahogy a migráció kérdésében is győztünk.

Szánalmasnak nevezte a gyermekvédelemről szóló népszavazást Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint ez csak egy politikai blöff. A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint a magyar baloldal Gyurcsány Ferenccel és Karácsony Gergellyel döntési helyzetbe került: vagy a magyar gyermekek védelme mellett foglalnak állást, vagy Brüsszel oldalára állnak.

 

Már a Gazdasági Versenyhivatal és a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálódik Cseh Katalin botrányában. A Momentum EP-képviselője továbbra is tagadja, hogy bármi köze lenne a több milliárd forintnyi uniós támogatást és közbeszerzéseket nyert cégekhez. A momentumos politikus perrel fenyegetett, az uniós pénzekkel való visszaélést azonban érdemben nem cáfolta.

Nem merült fel a magyar kormány érintettsége a Pegasus néven elhíresült botrányban. Ezt a miniszterelnökség államtitkára jelentette ki a Hír Tv-n. Közben a Magyar Nemzet arról ír, hogy a profin felépített híresztelésen túl, semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy a magyar kormány törvénytelenül figyeltetett volna meg bárkit is.

Még idén dönteni akar a főpolgármester a dízelautók Budapestről való kitiltásáról, azonban eddig semmilyen szakmai egyeztetés nem indult az ügyben. Az Országos Taxis Szövetség és a Magyar Autóklub szerint a kérdés jóval bonyolultabb annál, minthogy ebben az évben érdemi döntést lehessen hozni. A szakemberek szerint, több tíz év kell a megvalósításhoz.

Teljes műsor:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!