2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Napról napra

Napról napra: A magyar a legversenyképesebb nemzetek egyike

Heti belpolitikai összefoglaló a HírTV-n. Műsorvezető: Bakos Lívia.

  • Napról napra: A magyar a legversenyképesebb nemzetek egyike

Dobogós járványkezelés - A magyar a legversenyképesebb nemzetek egyike - mondta a miniszterelnök

Az olimpiáról, a hazai sportfejlesztésekről és az LMBTQ kérdésköréről is beszélt a miniszterelnök a Nemzeti Sportnak adott interjújában. Orbán Viktor a járványkezelésről pedig azt mondta: a magyar a legversenyképesebb nemzetek egyike.

Csalás gyanúja - megindíthatja a nyomozást a Cseh-botrány ügyében a NAV, Deutsch Tamás az OLAF-nál tett feljelentést

Nyomozás indulhat Cseh Katalin botrányos cégügyei körül. A NAV mellett az Európai Csalás Elleni Hivatal is vizsgálódhat, miután Deutsch Tamás a szervezethez fordult. A pénzügyi szabályokat pont az a Momentumos politikus szeghette meg, aki pártjával együtt az antikorrupciót hirdeti.

Fővárosi hajómutyi - Sosem foglalkozott személyszállítással az a cég, amelyik elnyerte a BKV hajótenderét

Újabb botrány a fővárosi városházán. Most a BKV hajóüzemeltetésénél derült ki egy közbeszerzési mutyi. Olyan cég nyerte ugyanis az idén kiírt hajózási tendert, amely soha nem foglalkozott személyszállítással. A nyertes vállalat már az eredmény kihirdetése előtt büszkén mondta magát győztesnek, miközben mindenki tudta, hogy a cég nem tudja teljesíteni a feltételeket.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Merre tovább Franciaország?

Merre tovább Franciaország?

Soha nem látott mértékben tolódott jobbra a lakosság – Macron máris riadót fújt, „szélsőséges politikai fordulattal” riogat – írta meg a Mandiner.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!