2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napról napra

Napról napra

A hét belpolitikai folyamatainak objektív bemutatása, az elhangzott vélemények ütköztetése. A tartalomból: Tovább javultak a magyar-kínai kapcsolatok; Lepatkányozta a fideszes szavazókat Bangóné Borbély Ildikó; Már 50 ezer gyermeket vállaltak a csoknak köszönhetően.

  • Napról napra

Tovább javultak a magyar-kínai kapcsolatok

Magyarország készen áll az európai-kínai kapcsolatok fejlesztésének előmozdítására - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Pekingben, miután egyeztetett a kínai elnökkel. A tárgyalásokon a kínai és magyar vállalatok több megállapodást is aláírtak. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta: még soha nem voltak olyan jók a magyar kínai kapcsolatok, mint most.

Lepatkányozta a fideszes szavazókat Bangóné Borbély Ildikó

Lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: - idézem - "Sok a patkány Magyarországon". A kijelentés még a műsorvezetőket is meglepte, kérdésükre, hogy ezt, hogy kell érteni, a képviselő azt válaszolta, mindenki értse úgy, ahogy akarja.

Már 50 ezer gyermeket vállaltak a csok-nak köszönhetően

Mérföldkőhöz érkezett a csok, átlépte a 100 ezret a támogatottak száma - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin közölte: az otthonteremtési támogatáshoz kapcsolódóan már 50 ezer gyermeket vállaltak a szülők.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!