2020. február 24.,
hétfő, Szökőnap napja

Napról napra

Hír TV

2019. április 28., vasárnap 19:55

A hét belpolitikai folyamatainak objektív bemutatása, az elhangzott vélemények ütköztetése. A tartalomból: Tovább javultak a magyar-kínai kapcsolatok; Lepatkányozta a fideszes szavazókat Bangóné Borbély Ildikó; Már 50 ezer gyermeket vállaltak a csoknak köszönhetően.

Tovább javultak a magyar-kínai kapcsolatok

Magyarország készen áll az európai-kínai kapcsolatok fejlesztésének előmozdítására - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Pekingben, miután egyeztetett a kínai elnökkel. A tárgyalásokon a kínai és magyar vállalatok több megállapodást is aláírtak. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta: még soha nem voltak olyan jók a magyar kínai kapcsolatok, mint most.

Lepatkányozta a fideszes szavazókat Bangóné Borbély Ildikó

Lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: - idézem - "Sok a patkány Magyarországon". A kijelentés még a műsorvezetőket is meglepte, kérdésükre, hogy ezt, hogy kell érteni, a képviselő azt válaszolta, mindenki értse úgy, ahogy akarja.

Már 50 ezer gyermeket vállaltak a csok-nak köszönhetően

Mérföldkőhöz érkezett a csok, átlépte a 100 ezret a támogatottak száma - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin közölte: az otthonteremtési támogatáshoz kapcsolódóan már 50 ezer gyermeket vállaltak a szülők.

Teljes adás: 

Hír TV