2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Mozaik

Mozaik - Régi hangok új formációban

A kétezres évek elején csak úgy ontotta magából a magyar zeneipar a feltörekvő együtteseket. Önök emlékeznek még a Bestiákra vagy a Picasso Branch-re? Ugyan ezek a csapatok már régen feloszlottak, de az egykori tagok nem tűntek el nyomtalanul. Most is készülnek valamire, és hogy pontosan mi is az, azt most Önöknek is megmutatjuk.

  • Mozaik - Régi hangok új formációban

A Bestiákból megismert Bedhy életének egy meghatározó korszaka volt az ezredforduló, a zene azóta is szerves része az életének, csak most már egy sokkal érettebb formában.

Az új formáció nemcsak a saját múltját hangszerelte újra, az ismert régi és új világslágerek ugyancsak stilizálva készülnek.

A zenekar nem titkolt célja, hogy újra lázba hozzák a közönséget.

Gajdos Attila, aki egykor Julien néven, a Shygys fiúcsapattal hódította meg a női szíveket, második otthonára talált a csapatban.

Az egybefűzött zeneszámok különböző tematikákra épülnek, ahol mindenki beleteheti a saját stílusát.

Minden hang a helyén van, hiszen profi zenészekről van szó, amit látunk, mégis leginkább egy baráti csapat örömzenélése, amelyben mindenki feloldódik.

Ne aggódjanak, a bulihangulat nem marad a próbaterem falai között, Önök is bekapcsolódhatnak a házibuliba, ahol Melody Maker viszi táncba a tömeget.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!