2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Mozaik

Mozaik – Miklósa Erika és a sportok királynője

Kevesebb mint 250 nap múlva lépnek pályára a világ legjobb atlétái a budapesti atlétikai világbajnokságon. Miklósa Erika Kossuth-díjas opera-énekesnővel, és Ferencz Marcellel, az épület tervezőjével megnéztük, most hogyan áll az építkezés, és pár kulisszatitkot is megtudtunk az épületről.

  • Mozaik – Miklósa Erika és a sportok királynője

Elérzékenyülve üdvözölte az atlétikai stadion tervezője az épületben a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnőt, Miklósa Erikát. Elkísértük őket a stadion körbejárására.  Az óriási érdeklődést más sem bizonyítja jobban, minthogy 4 nappal a jegyértékesítés megnyitása után már több, mint 50.000 belépőt vásároltak meg.

Ferencz Marcell elmondta, az épület igazán környezetbarát, hiszen már korábban felhasznált székeket helyeztek a VB után elbontásra kerülő részre.

Ahhoz, hogy az amatőr sportolók használhassák az épületet, ahhoz még meg kell várni, hogy sikeresen véget érjen a világbajnokság.

Unikális az épületben, hogy a nézők szinte kartávolságra lesznek a sportolóktól.

Miklósa Erikának feltörtek a régi atlétikával kapcsolatos élményei, az épület pedig teljesen elvarázsolta őt.

A rendezvényre kedvezménnyel tudnak jegyeket vásárolni a hétköznapi hősök, vagyis azok, akik hetkoznapihos.hu oldalon regisztrálnak, és az ott felsorolt sportesemények valamelyikén részt vesznek. Ezek között vannak ismert futóversenyek, a Balaton-átúszás, kerékpárversenyek de olyan egyéni kihívások is, amelyek bárhol, egyénileg teljesíthetők.

További epizódok

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Részletek és információk a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.
Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Információk és hasznos tippek a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!