2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Mozaik

Mozaik: Időseknek segít a Civilút Alapítvány és Fodor Zsóka

A Mozaikban a kulturális élet szereplői mellett a közszolgálati témák, életviteli tanácsok és a nagyközönség számára érdekes információval, pályával rendelkező meghívott vendégek szerepelnek. Műsorvezető: Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Mozaik: Időseknek segít a Civilút Alapítvány és Fodor Zsóka

Vegán ételeket készít Stőhr Gréta 

 Odaadó Közösséget építenek - Időseknek segít a Civilút Alapítvány 

Vendégünk volt Fodor Zsóka és Gulyás Andrea

Élménybirtok Naszály-hegyen

Kolléganőnk ezúttal egy családi birtokon járt, ahol nemcsak állatokat simogatott, hanem lovaskocsit is vezetett, sőt, még tehenet is fejt.

A reménytelenségből érkeztek című film nyerte a 7. Kulturális Filmek Fesztiválját 

Vendégünk volt Bolyáki Attila

 Uszonyos úszók

Hajnali 6 órakor a Margitszigeten már javában zajlik az élet. A magyar búvárúszók a nyílt európa bajnokságra készülnek. A Mozaik riportere meglátogatta a helyszínen a csapatot.

Elkészült a vegán finomság 

 

Hír TV

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!