2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Lapzárta

Minden eszközzel

A nap legfontosabb politikai történéseit elemezte Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese és Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese.

  • Minden eszközzel

Az ELTE jogi karán vitázott Novák Katalin államtitkár és Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, a családpolitika volt a téma. A csörtét egyértelműen Novák Katalin nyerte, többen ki is nevették Bangónét, aki nagyjából azzal tudott érvelni, hogy nem elég csak pénzt adni a fiataloknak. Vajon miért nem tudott a szocialista politikus érdemi vitát folytatni az államtitkárral? – erről is szó volt a Lapzártában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Visszalépés

Visszalépés

A nap legfontosabb politikai történéseit elemeztük vendégeinkkel.
Közös lista

Közös lista

A nap legfontosabb politikai történéseit elemeztük vendégeinkkel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!