2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Láncreakció

Láncreakció - Bombaüzlet az ukrajnai háború a legnagyobb fegyvereladóknak + videó

Csaknem megduplázták az elmúlt években fegyverbehozatalukat az európai országok. A HírTV stúdiójában Stier Gábor, a moszkvater.com főszerkesztője és Mihálovics Zoltán, a Makronóm Intézet elemzője. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Láncreakció - Bombaüzlet az ukrajnai háború a legnagyobb fegyvereladóknak + videó

Továbbá a tartalomból: 

  • Amerikai katonákat vezényeltek Ukrajnába a fegyvercsempészet elleni küzdelemre. Vajon hová kerülnek a Kijevnek leszállított fegyverek? Ugyanis a Pentagon elmulasztotta megfelelően nyomon követni az érzékeny fegyverek többségét, melyet az USA Ukrajnába küldött, aminek súlyos következménye lehet.
  • Lengyelország úgy döntött, hogy a nagy hatótávolságú fegyverekre összpontosítva erősíti fegyverkezési képességeit, és cirkálórakétákat vásárol az Egyesült Államoktól 677 millió euró értékben.

Milyen Láncreakciót indítanak el ezek a folyamatok? Erre keressük a választ.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!