2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:00

Kultúra

Újra földönkívüliekről készít sci-fit az E.T. rendezője

Steven Spielberg a Universal Filmstúdióval forgatja következő filmjét, egy újabb sci-fit, amelynek bemutatását 2026 májusára tűzték ki - számolt be róla a Variety.com.

  • Újra földönkívüliekről készít sci-fit az E.T. rendezője

A rendező David Koepp-pel dolgozik saját ufós történetének forgatókönyvén. Koepp írta korábban a Jurassic Park és a Világok háborúja című Spielberg-filmek forgatókönyvét is.

A Universal és az Amblin Entertainment podukciójában készülő, egyelőre cím nélküli film producere Kristie Macosko Krieger, aki Spielberg A Fabelman család és West Side Story című filmjein is dolgozott.

Hollywood legsikeresebb filmese olyan nagy nyári kasszasikereket rendezett, mint A cápa, az E.T. - A földönkívüli, vagy az Indiana Jones-sorozat és a Jurassic Park. Az amerikai filmakadémia pedig két alkotását, a Schindler listáját és a Ryan közlegény megmentését is rendezői Oscarral jutalmazta.

A Fabelman család és a West Side Story című legutóbbi filmjei is több Oscar-jelölést kaptak, de nem lettek kasszasikerek - emlékeztetett rá a Variety csütörtökön megjelent cikke, hozzáfűzve, hogy az ufós filmmel Spielberg visszaszerezheti a nyári kasszasikerek királyának koronáját.

 

Forrás: MTI

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!