2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Kultúra

Teltházas volt a péntek a SZIN-en

Megtelt péntekre a Szegedi Ifjúsági Napok, ami nem csupán a zenei felhozatal miatt, de a két éve nem tapasztalt fesztivál feeling miatt is rendkívül népszerű.

  • Teltházas volt a péntek a SZIN-en

Hatalmas bulit kínált a SZIN pénteki napja, a tizenegy zenei színpad zenei kínálata mellett a szépszámmal érkező fesztiválozó tömeg is a pulzáló nagyfesztivál hangulatát idézte. Rengetegen voltak kíváncsiak a fellépő zenekarokra, de talán a legnagyobb siker a Carson-Korda páros fellépése volt, amikor a Carson Coma koncertje közben hirtelen megjelent Korda György és közösen adták elő a Nem vagyok ideges című örökbecsűt. Az énekes legenda még a fellépése előtt megjegyezte, hogy ezek a fiatalok most annyi idősek, amennyi ő volt a dal születésekor, majd hirtelen szinte beleolvadt a bandába, akikkel egy fantasztikus produkciót hoztak össze. A közönség pedig púposra töltötte a Rádió 88 sátrát és egy emberként skandálta, hogy a „Gyuri bá-csi, Gyuri bá-csi, Gyuri bá-csi...”

Persze a szombati nap is tartogat remek produkciókat. A Borsodi Nagyszínpadon a napot a Lóci játszik nyitja, majd jön Pápai Joci, Horváth Tamás és a HoneyBeast. Azonban érdemes körülnézni a fesztiválon, és benézni minden kis- és nagyszínpadra, mert a fellépők színes palettája várja még a látogatókat. Csak néhányat említve: itt lesz a 30Y, előtte pedig a Dzsúdló mozgatja meg csípőnket. Fellép továbbá a The Biebers, lesz Fish! és Necc Party, Random Trip és Barabás Lőrinc Quartet, hajnal 1-kor pedig beugorhatunk egy SZIN házibuliba, ahol igazi retro partyn rophatjuk hajnal 5-ig. És persze megannyi helyszínen megannyi program tölti be a SZIN negyedik napját is.

SZIN

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!