2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Kultúra

Szerbiában és Argentínában is gyártják már a Szputnyik V oltóanyagot

Argentínában és Szerbiában is gyártják már a Szputnyik V oltóanyagot. Az orosz elnök egy videokonferencián, internetes közvetítés segítségével vett részt a gyártás hivatalos beindításán. A két ország a helyben gyártott vakcinával eleinte csak saját szükségleteit elégíti ki, később azonban exportál is belőle. Buenos Aires százmillió dózissal tervez év végéig, Belgrádban pedig bejelentették, hogy 10 nap múlva már oltanak is vele. A vakcinát eddig a világ hatvanhat országában regisztrálták, nemzetközi engedélyeztetése pedig folyamatban van.

  • Szerbiában és Argentínában is gyártják már a Szputnyik V oltóanyagot

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Oroszország megvárja, hogy a jelenlegi ukrán elnök álláspontja megváltozzon vagy a következő ukrán elnök más állásponton legyen a Moszkvával folytatott tárgyalások ügyében, a megállapodáshoz szükség van Kijev részvételére – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Múzeumi kalandozások Kajlával

Múzeumi kalandozások Kajlával

Dinólesen a Bakonyban, Petőfi nyomában Kiskőrösön vagy épp régészeti kalandok a Magyar Nemzeti Múzeumban és filiáléiban? Izgalmas kalandokra hív Kajla, aki ezúttal a múzeumok világába kalauzolja el a gyerekeket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!