2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Kultúra

Stand-up is lesz a Nemzetpolitikai Kutatóintézetben

Kutatási stand-up előadás is várja a közönséget a Nemzetpolitikai Kutatóintézetben pénteken, a Kutatók éjszakáján.

  • Stand-up is lesz a Nemzetpolitikai Kutatóintézetben

A Külhoni Kornél kalandjai című előadás György Botond erdélyi humorista főszereplésével mutatja be az intézet tevékenységeit, kutatásainak eredményeit - írja a kutatóintézet közleménye.

Az érdeklődők emellett vetélkedőn tehetik próbára a nemzetpolitikával és a külhoni magyarokkal kapcsolatos ismereteiket, valamint zárásként a Kárpát-medence különböző ízeivel is ismerkedhetnek egy gasztrobemutatón - olvasható a közleményben.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!