2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Kultúra

Somogyi helyszínek is csatlakoztak a vadászati és természeti világkiállításhoz

Mintegy 120 programmal készül a SEFAG Zrt. és hat somogyi partnere az „Egy a természettel” vadászati és természeti világkiállításra. A Somogy megyei konzorciumi tagok hétfőn kötöttek kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást Kovács Zoltán kormánybiztossal.

Több somogyi helyszín is csatlakozik a jövő évi „Egy a természettel" vadászati és természeti világkiállításhoz.

A somogyi konzorcium tagjai kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást írtak alá a világkiállítás és az ahhoz kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztossal.

A SEFAG Zrt. és partnerei minden korosztály számára összesen mintegy 120 programmal készülnek Somogyban a világkiállítás idejére.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!