2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kultúra

Orbán Viktor nyitja meg a Szépművészeti Múzeumot jövő kedden

  • Orbán Viktor nyitja meg a Szépművészeti Múzeumot jövő kedden

Az intézmény igazgatója, Baán László a Hír Televízió Paletta című műsorában beszélt arról, hogy a hároméves rekonstrukció befejeződött, a múzeum összes állandó kiállítását 2019 közepétől lehet megnézni.

„A megújult állandó kiállítások közül nagyon sok kiállítást: az egyiptomi kiállítást, ami az egyik legnépszerűbb kiállítási egysége volt a múzeumnak, az antik, vagyis a görög és római korszak kiállítását és a régi képtárból is, vagyis a 16. század végéig, a középkortól egészen a reneszánszon át a 16. század végéig a régi képtár anyagait is, az Eszterházy Madonnát, Granach műveit, Grecot, tehát valóban a régi sztárjai a képtárnak láthatóak lesznek” – emelte ki a Szépművészeti Múzeum főigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!