2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Kultúra

Márki-Zay Péter durván minősítette Bessenyei Ferenc özvegyét

Durván visszaszólt Bessenyei özvegyének Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere egy nappal a botrányos díjátadó után közösségi oldalán beszélt arról, hogy szerinte rövid ideig tartott a kétszeres Kossuth-díjas színművész és özvegye házassága. Hiába kérdeztük Márki-Zayt, nem kér bocsánatot.

  • Márki-Zay Péter durván minősítette Bessenyei Ferenc özvegyét

Egy nappal a botrányos hódmezővásárhelyi díjátadó után Márki-Zay Péter egy Facebook videóban válaszul Bessenyei Ferenc és B. Élthes Eszter házasságát minősítette, ami szerinte viszonylag rövid ideig tartott.

Ezzel szemben az igazság az, hogy B. Élthes Eszter 24 évig élt házasságban Bessenyei Ferenccel. A kétszeres Kossuth-díjas Nemzet Művészének mindhárom korábbi házassága jóval rövidebb ideig tartott.

Hiába kérdeztük Márki Zay Pétert arról, hogy miért tett megalázó kijelentést Bessenyeiék házasságára, kitérő választ adott és a díj odaítélésének körülményeiről kezdett beszélni.

A Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat Hódmezővásárhely önkormányzata, valamint a Kossuth díjas színművész özvegye, B. Élthes Eszter közösen alapította 2008-ban.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!