2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Kultúra

Jubileumi virágkarnevál

Az 50. jubileumi virágkarneválon 18 virágkocsi és csaknem 30 művészeti csoport vonult végig Debrecen utcáin. Több tízezren voltak kíváncsiak a színes forgatagra.

  • Jubileumi virágkarnevál

Elsőként a Szent Koronát ábrázoló virágkocsi vonult végig Debrecen utcáin kora reggel. Az 50. jubileumi Virágkarneválra rengetegen voltak kíváncsiak a helybéliek közül is.

Voltak olyanok is akik kimondottan a karnevál miatt látogattak haza külföldről.

Az idén 18 kocsi vonult végig a városon. A különböző kompozíciók ámulatba ejtették a közönséget. Volt, amin óriási jegesmedvék elevenedtek meg vagy épp méhek de olyan is akadt ami egy mozdonyt keltett életre. Ezeket a járműveket nem egyszerű irányítani ugyan is nehéz kilátni belőlük.

A kompozíciókat kísérő táncosoknak és zenészeknek fontos szerepük volt. Hazai és külföldi fellépők egyaránt színesítették a menetet.

A programokat Egyetem téren tűzijáték zárja Debrecenben.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!