2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Kultúra

Így búcsúztak a politikusok Tamás Gáspár Miklóstól

Kormánypárti és ellenzéki politikusok búcsúztak el a vasárnap elhunyt Tamás Gáspár Miklóstól. A rendszerváltozás előtti demokratikus ellenzék meghatározó alakja, az első szabadon választott Országgyűlés szabaddemokrata képviselője 74 éves volt.

  • Így búcsúztak a politikusok Tamás Gáspár Miklóstól

Orbán Viktor, miniszterelnök facebook oldalán búcsúzott el Tamás Gáspár Miklóstól amihez azt írta: Elment a régi szabadságharcos! Isten veled TGM!

Fodor Gábor, a Közép-Európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója sok közös pillanatra emlékezett vissza.

Több ellenzéki politikus is megemlékezett Tamás Gáspár Miklósról.

Tordai Bence facebook oldalán kiemelte, Gazsival sokszor nehéz volt egyetérteni, de lehetetlen volt nem figyelni rá.

Az LMP országgyűési képviselője is elbúcsúzott az egykori politikustól.

Ungár Péter azt írta, Az LMP teljes politikai közössége tisztelettel emlékezik Tamás Gáspár Miklósra, az elmúlt 40 év egyik legfontosabb hazai gondolkodójára, közéleti szereplőjére. majd hozzátette: Nélküle Magyarország rosszabb hely lesz.

Az egykori MSZP-s politikus is posztolt egy fotót Facebook oldalára. Botka László, bejegyzéséhez azt írta, megmutattad, hogy ebben a végletekig megosztott világban hogyan kell embernek maradni, a másik véleményét a szembenállás ellenére is tiszteletben tartani.

Tamás Gáspár Miklós először 2022 októberében beszélt nyilvánosan a betegségéről és arról, hogy két és fél éve jár vele kezelésekre. Az író 74 évet élt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!