2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:45

Kultúra

Határtalanul Program

A határtalanul programot népszerűsítették Dombóváron, amelynek támogatásával külhoni magyar területekre utazhatnak el diákok. A kormány csaknem 6 milliárd forinttal támogatja a programot.

  • Határtalanul Program

A határtalanul program 2011 nyarán indult. Célja, hogy a magyar állam támogatásával az általános és középiskolások legalább egy alakalommal eljussanak, a szomszédos országok magyarok lakta területeire, és személyes tapasztalatokat szerezzenek a külhonban élőkről.

Idén több mint 100 ezer diák vesz rész határon túli kirándulásokon. A következő tanévre most jelent meg a pályázat.

A Miniszterelnökég nemrég a 23 éves egyetemisták között a programmal kapcsolatos felmérést végzett. Kiderült, csaknem 80 százalékuk járt már határon túli magyarok lakta területen, kétharmaduk pedig azóta is tartja a kapcsolatot az ott élőkkel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bemutatták a legújabb leletcsoportot Visegrádon

Bemutatták a legújabb leletcsoportot Visegrádon

Régészeti szenzációnak számító faragott márványtöredékekre bukkantak a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző feltáráson. A leletanyagot hétfőn mutatták be Visegrádon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!