2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Kultúra

Elindult a Magyarország 365 fotópályázat

Elindult a Magyarország 365 című fotópályázat - jelentette be a szakmai zsűri elnöke. Kaiser Ottó fotográfus elmondta, három kategóriában lehet nevezni: táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki közösségi életképek. A magyar kormány által meghirdetett pályázat fődíja kategóriánként egymillió forint. Jelentkezni október 18-ig lehet a pályázat honlapján. A legjobb alkotásokból vándorkiállítást szerveznek majd.

  • Elindult a Magyarország 365 fotópályázat

Alapvetően fotográfiai szempontokat fogunk figyelembe venni, de mégiscsak egy olyan irányultsággal, hogy egy olyan fotográfiai kollekciót szeretnénk a magunkénak tudni, amivel bátran ki tudunk állni ország és világ elé, és ezt meg tudjuk utaztatni, büszkén tudjuk vállalni azt, hogy ezek Magyarország értékei, erre lehetünk igazán büszkék.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!