2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kultúra

Befogadná a Heti TV-t és a 100 Tagú Cigányzenekart Budafok-Tétény polgármestere

Befogadná a Heti TV-t és a 100 Tagú Cigányzenekart Budafok-Tétény fideszes polgármestere. Ehhez kéri képviselőinek támogatását.

Karsay Ferenc közleményében azt írta, hogy kerületében mindig jól működött az együttélés a különböző népcsoportok és vallási felekezetek között.

A kormánypárti politikus hozzátette: Budafok-Tétényben helye van a másképp gondolkodó médiumoknak is.

A Heti TV-t, Európa egyetlen zsidó televízióját és a világhírű Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekart, Erzsébetváros DK-s polgármestere Niedermüller Péter tette az utcára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Marina Abramovic 75 éves

November 30-án lesz hetvenöt éves Marina Abramovic, a kortárs performanszművészet egyik legnagyobb hatású alakja. Az MTVA Sajtóarchívumának portréja:
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!