2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Komment

Komment - Meddig mehet el Magyar Péter? + videó

Ma is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni. Műsorvezető: Mészáros Nóra.

  • Komment - Meddig mehet el Magyar Péter? + videó

Vendégeink: 

  • Bódi Ábel, a Kontextus szerkesztője
  • Kohán Mátyás, a Mandiner rovatvezető-helyettes
  • Kukorelly Endre író 
  • Fiala János újságíró

Témáink:

  • Magyar Péter ellen Varga Judit súlyos vádakat fogalmazott meg, számos agresszív megnyilvánulása és kijelentése volt a kampány során, Rónai Egon műsorából pedig kiviharzott, amikor a tényekkel szembesítették - mit bocsátanak meg neki a saját szavazói?
  • A Momentum nem jutott ki az Európai Parlamentbe, a párt elnöksége lemondott, Fekete-Győr András pedig be is jelentkezett a helyükre - Fiala János azt mondta, amiért nem lenne semmi szín alatt Momentum-tag, az nem Cseh Katalin és nem Donáth Anna, hanem maga Fekete-Győr András!
  • És ... Ha már Momentum: Vajon mit nevezhetünk hazaárulásnak?

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Ma is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni a legfontosabbakat. Műsorvezető: Mászáros Nóra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!