2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Komment

Komment - Fordulhat-e a főpolgármester-választas aktuális végeredménye? + videó

Négy vendégünkkel a tegnapi önkormányzati- és európai parlamenti választásokról párbajoztunk.

  • Komment - Fordulhat-e a főpolgármester-választas aktuális végeredménye? + videó

Nem csak a kampány, a tegnapi önkormányzati és európai parlamenti választás maga is sok izgalmat tartogatott - és még nincs vége ... Ellenzékváltás: csúfos bukása után lemondott Donáth Anna, a Momentum elnöke, a helyére rögtön be is jelentkezett Fekete Győr András...és jönnek a szürke politikai hétköznapok: tudja e tartani pozícióját Magyar Péter pártja, vagy elhasalnak a számára is ismeretlen jelöltjei a különféle testületekben?

Vendégeink: 

Juhász Bence - politológus

Mesterházy Attila - alapító, Szocialisták és Demokraták

Kovács Balázs Norbert - elnök, Terézvárosi Fidesz

Lukács Adorján - Roma Értelmiségi Műhely alapítvány

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

NGM: félremagyarázás helyett tények, nem vagyunk Európa legszegényebb országa

NGM: félremagyarázás helyett tények, nem vagyunk Európa legszegényebb országa

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Ma is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni a legfontosabbakat. Műsorvezető: Mászáros Nóra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!