2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Színes

Volt, aki egy földönkívülivel futott

Zongorázó csontváz, Sötét zsaruk fegyverrel és földönkívüliek. Ez várta azokat, akik lemerészkedtek a kőbányai alagútrendszerbe az idei BBU Föld Alatti Futáson. A versenyen rekordszámú nevező volt, több mint kétezren futottak.

  • Volt, aki egy földönkívülivel futott

Közös bemelegítéssel kezdődött, majd az ovis futammal folytatódott az idei BBU Föld Alatti Futás Kőbányán. A legkisebbek 300 métert futottak, míg a legbátrabbak egy félmaratont, vagyis 21 km-t és ők már a helyi alagútrendszerben.

Zenélő csontváz, földönkívüliek és a hollywoodi filmből ismert Sötét zsaruk várták a futókat. A verseny idei tematikája ugyanis az ufókkal volt kapcsolatos.

Volt olyan, aki például egy földönkívülivel futotta végig a saját távját. 

- Zsákovics János: Mi Ufinak neveztük el. Azért jött, mivel a futás témája az ufók, a földönkívüliek és így gondoltuk, hogy poénból magunkkal hozzuk.
- Riporter: Ő élvezte?
- Zsákovics János: Szerintem jobban, mint én. Igen, nagy sikere volt, mindenki fotózkodik vele.

A versenyen rekord létszámban, kétezren vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!