2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Színes

Visszatért a Földre Kína új kísérleti űrhajója

Belső-Mongólia Autonóm Területen landolt Kína új kísérleti űrhajója. A Földet érés során hiba lépett fel, de a ennek okát nem részletezte a kínai űr-ügynökség. Az űrhajót kedden lőtték fel Hajnan szigetéről, a Hosszú Menetelés hordozó-rakétával. Az ember szállítására alkalmas űrhajó hat főnyi legénység befogadására képes, de a mostani kísérleti útján senki sem tartózkodott benne. Kína hatalmas erőforrásokat fordít űr-programjára; a célja az, hogy tíz éven belül utolérje az oroszokat és az amerikaiakat. A tervek között egy űr-állomás kiépítése, valamint egy Mars-misszió is szerepel.

  • Visszatért a Földre Kína új kísérleti űrhajója

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!