2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Színes

Vélhetően egy embert láttak a 4-es tábor fölött - friss híreket kapott Suhajda Szilárd felesége

Vélhetően egy embert láttak a Mount Everesten, a 4-es tábor fölött- számolt be Napindító című műsorunkban Legindi Tímea, Suhajda Szilárd felesége. A hegymászó szerda óta nem adott életjelet magáról.

  • Vélhetően egy embert láttak a 4-es tábor fölött - friss híreket kapott Suhajda Szilárd felesége

Legindi Tímea szerint azzal hívták fel, hogy vélhetően egy ember van azon a részen, ahol Suhajda Szilárd is mászott. Közölte, azt nem mondták, hogy mozog-e vagy sem. 

De, ha egy ember van ott, az nem lehet más, mint a mi emberünk, Suhajda Szilárd, mert nagyon kevesen mozognak a hegyen egyedül, ha ez egy expedíciós kliens lenne, aki éppen visszaereszkedik a csúcsmászásból, akkor vele biztosan lenne egy serpa, tehát ha ez valóban egy személy, akkor nem lehet más, csak a Szilárd

- tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!