2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Színes

Újszülöttet helyeztek el a Heim Pál Gyermekkórház babamentő inkubátorában

Újszülött kislányt helyeztek el a Heim Pál Gyermekkórház babamentő inkubátorában csütörtök reggel Budapesten - tájékoztatta a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet az MTI-t.

  • Újszülöttet helyeztek el a Heim Pál Gyermekkórház babamentő inkubátorában

Az újszülött kislány 2100 gramm súlyú, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges; gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül - tartalmazza a közlemény.

Az intenzív osztály dolgozói a kislányt Madarász Pannának nevezték el - tették hozzá.

Mint írták: a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátora reggel 7 óra 5 perckor jelezte az újszülött elhelyezését az intézmény munkatársainak.

Emlékeztettek: a kórházban 2009 óta működik a babamentő inkubátor. Az elmúlt 12 évben 11 babát helyeztek el a készülékben, az édesanyák egyetlen esetben sem jelentkeztek utólag gyermekükért.

A csecsemőket szinte mindig a hajnali órákban és felöltöztetve helyezték el az inkubátorban - olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!